LAINOJEN YHDISTÄMINEN

Monet kuvittelevat lainojen yhdistämisen olevan vaikeaa ja hidasta. Näin ei todellisuudessa kuitenkaan ole. Me kerromme miten voit helposti ja nopeasti yhdistää lainasi aina 60.000 euroon saakka meidän kauttamme.

YHDISTELYLAINAA 2000-60.000€

Meidän kautta lainojen yhdistäminen onnistuu niin pienille kuin suuremmillekkin lainasummille, aina 60.000 euroon saakka.

MAKSUAIKA 1 - 15 VUOTTA

Voit joustavasti valita itsellesi sopivimman maksuajan, sekä kuukausierän uudelle lainallesi.

KILPAILUTAMME UUDEN LAINASI

Kilpailutamme lainasi yli 20:llä lainantarjoajalla, joten saat parhaan mahdollisuuden löytää mahdollisimman edullisen lainan.

ALOITA LAINOJEN YHDISTÄMINEN ALTA

5 ASKELTA LAINOJEN YHDISTÄMISEEN

Laske ensin kaikki aikaisemmat lainasi yhteen. Voit vapaasti liittää tähän mukaan myös mahdolliset luottokorttimaksut, sekä muut osamaksut, joita lyhennät kuukausittain.
Kun tiedät, kuinka suuren lainan tarvitset yhdistääksesi lainat, aloita lainan hakeminen täyttämällä hakemus.
Mikäli pystymme auttamaan lainojen yhdistämisessä, siirrämme sinut toiselle sivulle, jossa tarvitsemme tietoja taloudellisesta tilanteestasi.
Täytä hakemus huolellisesti loppuun saakka. Tarkista tietosi aina ennen hakemuksen lähettämistä. Väärät tai puutteelliset tiedot voivat johtaa hylättyyn lainahakemukseen.
Lähetettyäsi hakemuksen, me kilpailutamme sen yli 20:llä lainantarjoajalla. Tämän jälkeen saat useita lainatarjouksia suoraan sähköpostiisi. Voit vapaasti vertailla niitä kaikessa rauhassa ja valita niistä itsellesi sopivimman. Voit myös hylätä saamasi tarjoukset, eikä tästä aiheudu sinulle mitään kuluja.

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € – 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

PALAUTTEITA ASIAKKAILTAMME

Yhdistin lainani, enkä aluksi meinannut uskoa kuinka paljon säästänkin vuosittain lainojen kuluissa ja koroissa!

Pekka – Oulu

Luulin kauan että lainojen yhdistäminen olisi todella vaikeaa, mutta kokeiltuani sitä, se olikin todella helppoa!

Riikka – Hyvinkää

5 SYYTÄ YHDISTÄÄ LAINAT MEIDÄN KAUTTA

Voit yhdistää lainat 2000 eurosta aina 60.000 euroon. Joten saat suuremmatkin lainat yhdistettyä helposti.
Sinun ei tarvitse tyytyä vain yhteen lainatarjoukseen, sillä kilpailutamme lainasi yli 20:llä lainantarjoajalla. Saat siis parhaat mahdollisuudet edulliseen yhdistelylainaan.
Maksuajaksi voit valita 1-15 vuotta. Maksuaikaa vaihtamalla voit vaikuttaa uuden lainasi kuukausierään ja näin valita itsellesi sopivimman lyhennyksen.
Et tarvitse lainkaan vakuuksia tai takaajia meidän kautta haetuille lainoille.
Voit täysin huoletta katsoa, millaiset lainatarjoukset saat, sillä tarjousten pyytäminen on maksutonta, eikä sido sinua ottamaan lainaa. Sinulla on täysi oikeus joko hyväksyä tai hylätä saamasi lainatarjoukset.

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Kuka voi tehdä lainojen yhdistämisen kauttanne?

Yhteistyökumppaneillamme on aina omat kriteerit lainanhakijoille. Periaatteessa, mitä enemmän sinulla on ikää ja mitä parempi on taloudellinen tilanteesi, sitä varmemmin saat useita lainatarjouksia.

Yleisimmät kriteerit lainanhakijalle ovat:

 • Ikää 20-75 vuotta
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Suomalainen pankktili
 • Tarvittava takaisinmaksukyky

Kuinka suuria lainoja voin yhdistää?

Mikäli yhdistettävien lainojesi kokonaismäärä on 2000 – 60.000 euroa, voit yhdistää ne yhdeksi lainaksi meidän kautta.

Miten pitkän maksuajan voi saada?

Voit valita maksuajaksi 1-15 vuotta. Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että eri lainapalvelut voivat muuttaa maksuaikaa. Muuttamiseen voi olla syynä esimerkiksi se, että hakija on valinnut turhaan liian pitkän maksuajan lainallensa.

Liian pitkä maksuaika harvoin enää vaikuttaa kovin paljoa kuukausierän suuruuteen, mutta kasvattaa lainan kokonaiskustannuksia huomattavasti.

Mitä hyötyä lainojen yhdistämisessä on?

Useat pienet ja korkeakorkoiset lainat kerryttävät joka kuukausi päällekkäisiä kuluja.

Yhdistämällä nämä lainat yhdeksi, säästät huomattavia summia, kun sinun ei tarvitse maksaa kuin yhden lainan korot ja kulut.

Se myös helpottaa omaa talouden hallintaa, kun sinun ei tarvitse enää huolehtia monista eri suuruisista kuukausieristä ja eri eräpäivistä. Lainojen yhdistämisen jälkeen sinun ei tarvitse huolehtia kuin yhdestä lainasta.

Pitääkö minun myös ottaa laina, jos lähetän hakemuksen?

Ei pidä.

Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta, eikä pakota sinua ottamaan lainaa.

Voit siis huoletta katsoa, millaisia tarjouksia saat ja vasta tämän jälkeen päättää, otatko lainan vai et.

Mikäli hylkäät kaikki saamasi tarjoukset, ei sinulle tule mitään kustannuksia.

Mitä vakuuksia tarvitsen lainalleni?

Et mitään.

Kaikki yhteistyökumppanimme myöntävät lainaa netistä ilman vakuuksia tai takaajia. Hakijan takaisinmaksukyky kuitenkin tarkistetaan aina ennen lainan myöntämistä.

Kuinka paljon lainojen yhdistäminen voi tuoda säästöä?

Lainojen yhdistäminen voi tuoda jopa satoja euroja pienemmät kuukausierät, sekä säästää suuriakin summia lainojen koroissa ja kuluissa. Siksi teimme alle esimerkkilaskelmat, joissa tiedot on otettu suoraan eri lainantarjoajien sivuilta.

Esimerkissä yhdistetään kolme eri lainapalvelusta haettua kulutusluottoa yhdeksi hyvin ja vain parhaissa palveluissa kilpailutetuksi lainaksi.

Jos sinulla on esimerkiksi kolme lainaa, joiden arvoksi tulee 10.000 euroa. Nämä lainat ovat seuraavanlaisia:

 • 5000 euron kulutusluotto, 3 vuoden takaisinmaksuajalla. Todellinen vuosikorko on 39,49% ja kuukausierän suuruus 227,97 euroa.
  Lainan kokonaiskustannus on 8206,92 euroa.
 • 2000 euron kulutusluotto, 3 vuoden maksuajalla. Todellinen vuosikorko on 46,69 %. Kuukausierän suuruus 96 euroa.
  Lainan kokonaiskustannus on tällöin 3456 euroa.
 • 3000 euron kulutusluotto, 4 vuoden maksuajalla. Todellinen vuosikorko 49,80 %. Kuukausierän suuruus 112.76 euroa.
  Lainan kokonaiskustannus on tällöin 5412,48 euroa.

Näistä kolmesta lainasta kertyy joka kuukausi maksettavaa 436,73 euroa.

Kokonaisuudessa nämä lainat tulevat maksamaan 17 075,40 euroa. 

10 000 euron lainallesi kertyisi siis 7075,40 euroa korkoa ja kuluja, jos maksat ne kuukausierissä aina laina-ajan loppuun saakka.

Kun kilpailuttaisit yhdistelylainan kauttamme, voisit saada seuraavanlaisen lainan:

 • 10 000 euron kulutusluotto, 5 vuoden maksuajalla. Todellinen vuosikorko 14,9%. Kuukausierä suuruus 233 €.
  Lainan kokonaiskustannus olis tällöin 13 958 €.

Tämä yllä oleva on vain esimerkki meiltä haetuista lainoista. Riippuen taloudellisesta tilanteesta, voit saada lainan vieläkin edullisemmalla lainalla.

Tässä tilanteessa siis lainojen yhdistäminen pienentäisi kuukausierää 203,73 eurolla. Kokonaiskustannukset pienenisi 3117,4 eurolla!

Yli 3000 euron säästö alle 15 minuutin hommalla ei kuulosta niin pahalta ainakaan meidän mielestä. Varsinkin kun voit pyytää tarjoukset täysin riskittömästi, eikä sinun ole pakko hyväksyä mitään saamistasi tarjouksista, jos niistä ei jostain syystä löydy sinulle sopivaa.