MATKALAINA

Hae matkalaina meidän kautta helposti ja nopeasti. Älä turhaan hae liian kallista rahoitusta, vaan kilpailuta lainasi kauttamme yli 20:llä lainantarjoajalla täysin ilmaiseksi. Se ei sido sinua ottamaan luottoa, vaan voit vasta tarjoukset saatuasi päättää, otatko lainan vai et.

MATKALAINAA 2000 - 60.000€

MAKSUAIKAA 1 - 15 VUOTTA

NOPEA JA MAKSUTON PALVELU

ALOITA LAINAN HAKEMINEN ALTA

NÄIN HELPPOA LAINAN HAKEMINEN ON

Aloita täyttämällä viereinen hakemus. Siirryt tämän jälkeen varsinaiseen lainahakemukseen, mikäli voimme etsiä sinulle sopivaa matkalainaa.
Täytä lainahakemus huolellisesti ja muista aina tarkistaa tietojen oikeellisuus ennen hakemuksen lähettämistä.
Lähetettyäsi hakemuksen, kilpailutamme sen puolestasi yli 20:llä yhteistyökumppanillamme.
Saat nopeasti useita lainatarjouksia nähtäville. Suosittelemme kuitenkin odottamaan hetken, jotta varmasti saat mahdollisimman usealta lainatarjoajalta tarjouksen. Joillain yhteistyökumppaneillamme saattaa kestää kauemmin tarjouksen antamisessa, kuin toisilla.
Vertaile rauhassa saamiasi lainatarjouksia ja valitse niistä juuri sinun tarpeeseesi parhaiten sopiva matkalaina. Voit myös halutessasi hylätä vaikka kaikki tarjoukset, eikä siitä aiheudu sinulle mitään kustannuksia.

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € – 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

PALAUTTEITA ASIAKKAILTAMME

Ensimmäistä kertaa hain kulutusluottoa tämän palvelun kautta ja kaikki toimi moitteettomasti. Suosittelen!

Heikki – Helsinki

Halvin kulutusluotto löytyi yllättävän helposti! Ei tarvinnut täyttää kuin yksi lainahakemus ja sain monta lainatarjousta sähköpostiini.

Maisa – Mikkeli

5 SYYTÄ HAKEA LAINAA MEILTÄ

Voit saada yhdellä hakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta, joista voit itse valita sinulle edullisimman vaihtoehdon.
Mahdollisuus hakea matkalainaa 2000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Suurempaa rahoitusta kannattaa hakea yhdessä puolison kanssa, jolloin on parempi mahdollisuus saada isompi summa ja edullisempi korko.
Maksuton palvelu, jonka avulla löydät helposti ja nopeasti kaikki palvelut, jotka myöntävät matkalainaa.
Meidän kautta haetut lainat ovat vakuudettomia luottoja, jolloin hakijalla ei tarvitse olla omaisuutta lainan vakuudeksi tai henkilötakaajia.
Lainahakemuksen lähettäminen on riskitöntä. Saat itse päättää hyväksytkö vai hylkäätkö saamasi lainatarjoukset. Jos et hyväksy lainatarjousta, ei sinulle kerry mitään maksettavaa.

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Kenelle matkalaina voidaan myöntää?

Lainaa voidaan myöntää Suomessa vakituisesti asuvalle henkilölle, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot.

Hakijalla tulee olla Suomalainen pankkitili ja henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset lainan hakemista ja ulosmaksua varten.

Suurin osa yhteistyökumppaneistamme myöntää matkalainaa 20 vuotta täyttäneille henkilöille.

Lainapalveluiden asettamissa ehdoissa on kuitenkin eroja ja siksi osassa palveluista on korkeampi ikäraja.

Alla lainapalveluiden yleisimmät ehdot:

  • Suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset
  • Säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Puhtaat luottotiedot
  • Vakituinen osoite Suomessa

Kuinka paljon matkalainaa voi hakea?

Lainaanetista.fi palvelun kautta voit hakea lainaa aina 2000 eurosta 60 000 saakka.

Hae rahoitusta tarpeesi mukaan vaivattomasti meidän kautta ja saat monta lainatarjousta sähköpostiisi, joista voit valita halvimman vaihtoehdon.

Voit pyytää lainatarjouksen myös vain katsoaksesi, millä ehdoilla sinulle myönnetään lainaa heti tilille.

Kuinka pitkä maksuaika lainassa on?

Lainan takaksinmaksuajaksi voit valita hakemusta täyttäessä 1-15 vuotta.

Takaisinmaksuaika määräytyy kuitenkin aina pitkälti lainasumman mukaan.

Mikäli olet asettanut lainasummaan nähden liian pitkän tai lyhyen takaisinmaksuajan, saattaa pankki tehdä siihen muutoksia.

Voinko saada matkalainaa heti tilille?

Se kuinka nopeasti lainapalvelu siirtää lainan tilillesi riippuu monesta eri asiasta.

Lainan ulosmaksuun vaikuttaa ainakin hakemasi lainan suuruus ja kuinka nopeasti toimitat vaaditut liitteet ja tulotositteet palveluun.

Nopeimmillaan laina voi näkyä tililläsi muutaman tunnin kuluttua.

Milloin matkalainaa voi hakea?

Lainaanetista.fi palvelu on avoinna ympäri vuorokauden ja lainapalvelut ottavat hakemuksia vastaan jatkuvasti.

Voit täyttää hakemuksesi verkossa silloin kuin se sinulle itsellesi parhaiten sopii myös viikonloppuna ja pyhinä.

Meillä sinun tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus, jonka me toimitamme useille yhteistyökumppaneillemme ilmaiseksi.

Voiko työtön saada lainaa?

Suurin osa lainapalveluista vaatii hakijalta säännöllisiä ja riittäviä palkka- tai eläketuloja.

Lainapalveluiden laatimissa ehdoissa on kuitenkin eroja ja osa lainapalveluista myöntää lainaa ilman tiettyä tulorajaa.

On kuitenkin selvää ettei lainapalvelut myönnä suurta lainaa hakijalle, jolla ei ole säännöllisiä tuloja.

Voi kuitenkin olla, että osa palveluista myöntää esimerkiksi 1000-2000 euron luoton henkilölle, jolla ei ole säännöllisiä tuloja.

Voinko hakea matkalainaa yhteishakijan kanssa?

Kyllä voit.

Matkalaina on aina suositeltavaa hakea yhteishakijan kanssa.

Lainapalvelut myöntävät suurempaa luottoa aina todennäköisemmin kahdelle kuin yhdelle hakijalle.

Yhteishakijan kanssa haettu laina myönnetään myös yleensä huomattavasti alhaisemmalla korolla.

Miksi minulle ei myönnetty lainaa?

Kaikilla lainapalveluilla on omat ehdot jotka lainanhakijan tulisi täyttää saadakseen positiivisen lainapäätöksen.

Jos hakijalla on merkintä luottotiedoissa tai velkaa ulosotossa, on luoton saaminen epätodennäköistä.

Jokainen lainanantaja tarkistaa hakijan luottotiedot hakemuksen käsittelyn yhteydessä.

Yleisimmät syyt kielteiseen lainapäätökseen ovat:

  • Maksuhäiriömerkintä
  • Epäsäännölliset tulot
  • Virheellinen tai puutteellinen lainahakemus
  • Aikaisempi laina maksamatta
  • Hakija on alle 20 vuotias

Matkalaina auttaa unelmaloman toteuttamisessa

Oletko monien ihmisten tapaan puhunut vuosikausia siitä, kuinka haluaisit lähteä ystävän tai perheesi kanssa lomalle ulkomaille, mutta reissu on aina jäänyt tekemättä huonon rahatilanteen vuoksi?

Tänä päivänä yhä useampi ihminen rahoittaa matkan lainalla, jonka voi maksaa takaisin sopivan suuruisissa kuukausierissä.

Netistä haettavien lainojen korot ja kulut ovat pudonneet merkittävästi viime vuosien aikana, jonka takia yhä useampi rahoittaa myös lomansa netistä haettavalla matkalainalla.

Toki monet myös säästävät rahaa lomamatkaa varten, mutta kaikilla se ei vain aina onnistu. Pitkään säästetty matkakassa saattaa palaa myös muihin pakollisiin menoihin.

Matkalaina on yleisesti noin 500-10 000 euron suuruinen vakuudeton laina, jota voi hakea netistä silloin kuin se itselle parhaiten sopii täysin ilman vakuuksia ja takaajia.

Mikäli unelmien reissun haluaa toteuttaa, eikä rahaa ole tarpeeksi säästössä, on edullinen ja hyvin kilpailutettu matkalaina yksi vaihtoehto. Lainaa ei kuitenkaan kannata silloin hakea, jos oma talous näyttää siltä ettei lainan kuukausierää pysty maksamaan sovitusti takaisin.

Mikäli haluat hakea henkilökohtaisen lainatarjouksen, jotta näet millä ehdoilla voit saada matkalainaa, täytä lainahakemus palvelussamme.

Lainaanetista.fi palvelun avulla löydät edullisen lomalainan helposti ja nopeasti. Toimitamme lainahakemuksen maksutta 20 pankille ja lainapalvelulle, jotka voivat tehdä sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen. Näin saat yhdellä hakemuksella useamman lainatarjouksen, joista voit valita halvimman vaihtoehdon.


Vertaile itsellesi sopivin matkalaina

Pankit ja rahoituslaitokset ovat nimenneet useimmat lainat eri nimillä, kuten autolaina, matkalaina, venelaina tai asuntolaina.

Mikään palvelu ei yleensä myönnä erillistä matkalainaa, vaan kyseessä on yleensä kulutusluotto tai joustoluotto. Näissä lainatuotteissa on paljon eroja, joihin kannattaa tutustua ennen lainan hakemista.

Matkalaina voi olla kulutusluotto, joka maksetaan kertamaksuna hakijan pankkitilille. Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain yleensä saman suuruisissa kuukausierissä. Kun kulutusluottoa on maksettu osa tai kokonaisuudessaan takaisin, ei se ole enää uudelleen nostettavissa.

Toinen suosittu matkalaina on joustoluotto, joka toimii samalla tavalla kuin luottokortti. Joustoluottoa voit hakea esimerkiksi 2000 euroa, joka on silloin luottorajasi. Omalta luottotililtäsi voit tehdä sen suuruisia nostoja kuin tarvitset aina luottorajaasi saakka. Käytettyä luottoa maksetaan takaisin kuukausittain, minimilyhennys on yleensä 20% nostetusta luotosta.

Joustoluoton ja kulutusluoton suurin ero on se, että joustoluotto on jatkuva laina. Joustoluottoa ei tarvitse hakea hetken kuluttua uudelleen, sillä takaisinmaksettu luotto on jälleen nostettavissa omalta luottotililtä. Tästä syystä joustoluotto on erinomainen matkalaina, sitä ei tarvitse hakea aina uudelleen, eikä siitä kerry kuluja, jos ei nosta luottoa pankkitilille.

Joustoluotto on varmasti suosituin matkalaina, sillä voit maksaa loman kokonaan tai osittain. Joustava takaisinmaksu on yksi hyvistä puolista. Aina kun huono rahatilanne yllättää, voit maksaa takaisin vain vaaditun minimilyhennyksen ja parempina kuukausina voit halutessasi maksaa lainaa suuremman summan takaisin.


Kilpailuttamalla edullisin matkalaina

Olitpa sitten hakemassa 2000 euron tai 10 000 euron matkalainaa, kannattaa laina aina kilpailuttaa huolellisesti.

Hyvin kilpailutettu matkalaina on edullinen laina, jonka takaisinmaksu ei harmita loman jälkeen. Mikäli lainaa ei kilpailuta useammalla pankilla ja rahoituspalvelulla, on lopputuloksena yleensä tavallista kalliimpi luotto, joka olisi mahdollista saada.

Matkalaina haetaan yhä useammin netistä, jossa on kymmeniä erilaisia palveluja, joista on mahdollista hakea vakuudetonta lainaa. Tästä syystä laina kannattaa kilpailuttaa, eikä valita summissa yhtä pankkia, josta matkalainaa hakee.

Kun lainaa myöntäviä tahoja on useita, saattaa niiden hinnoittelussakin olla suuria eroja. Vaikka kyseessä olisikin vain muutaman tonnin suuruinen kulutusluotto, voi kalleimman ja halvimman lainan ero olla yllättävän suuri.

Helpoin tapa kilpailuttaa matkalaina on täyttää lainahakemus palvelussamme. Voit valita lainasummaksi 2000-60 000 euroa ja täyttää lainahakemuksen. Lainahakemuksen täyttämisessä kuluu aikaa vain noin 5-10 minuuttia. Me toimitamme hakemuksesi 20 pankille ja lainapalvelulle, jotka lähettävät lainahakemuksen suoraan sähköpostiisi.

Näin voit saada yhdellä hakemuksella jopa 20 lainatarjousta, joista löytyy varmasti helposti halvin matkalaina. Mikäli et kuitenkaan ole mihinkään lainatarjoukseen tyytyväinen, voit maksutta hylätä vaikka kaikki lainatarjoukset. Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjouksien pyytäminen on aina täysin maksutonta, eikä se sido hakijaa hyväksymään jotain lainatarjouksista.


Matkalaina nopeasti tilille

Varasitko äkkilähdön edullisen hinnan vuoksi vai paloiko matkakassa muihin yllättäviin menoihin?

Matkalaina on mahdollista saada myös todella nopeasti pankkitilille, sillä kyseessä on netistä haettava vakuudeton laina.

Vakuudeton laina tarkoittaa sitä, ettei pankit ja lainapalvelut vaadi hakijalta omaisuutta lainan vakuudeksi tai henkilötakaajaa. Tämän vuoksi lainan käsittelyaika on jo huomattavasti nopeampi kuin vakuudellisissa lainoissa.

Kuinka nopeasti matkalaina sitten on mahdollista saada pankkitilille? Yleensä lainanhakija voi hieman vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti laina maksetaan tilille.

Ensimmäisenä kannattaa miettiä tarkasti, kuinka paljon tarvitset matkalainaa. Laske myös omat menosi ja tulosi, jolloin voit arvioida sopivan suuruisen kuukausierän lainalle.

Yksi tärkeimmistä asioista on myös täyttää lainahakemus huolellisesti ja tarkistaa vielä lopuksi, että kaikki vaaditut tiedot ja liitteet ovat hakemuksessa. Näin pankin ei tarvitse varmistaa tietoja vielä jälkikäteen hakijalta.

Kukaan ei voi varmasti kertoa sitä, kuinka nopeasti eri lainapalvelut siirtävät lainan hakijan pankkitilille, mutta monet palvelut maksavat lainan muutaman päivän kuluessa lainahakemuksen saapumisesta tai nopeammin.

Kiperissä tilanteissa matkalaina on mahdollista hakea myös reissussa, mutta silloin mukana tulee olla tarvittavat liitteet ja verkkopankkitunnukset.