LAINAA HETI TILILLE

Hae lainaa meidän kautta helposti ja nopeasti. Älä turhaan hae liian kallista rahoitusta, vaan kilpailuta lainasi kauttamme yli 20:llä lainantarjoajalla täysin ilmaiseksi. Se ei sido sinua ottamaan luottoa, vaan voit vasta tarjoukset saatuasi päättää, otatko lainan vai et.

LAINAA HETI 2000 - 60.000€

MAKSUAIKAA 1 - 15 VUOTTA

NOPEA JA MAKSUTON PALVELU

ALOITA LAINAN HAKEMINEN ALTA

NÄIN HELPPOA LAINAN HAKEMINEN ON

Aloita täyttämällä viereinen hakemus. Siirryt tämän jälkeen varsinaiseen lainahakemukseen, mikäli voimme etsiä sinulle sopivaa lainaa.
Täytä lainahakemus huolellisesti ja muista aina tarkistaa tietojen oikeellisuus ennen hakemuksen lähettämistä.
Lähetettyäsi hakemuksen, kilpailutamme sen puolestasi yli 20:llä yhteistyökumppanillamme.
Saat nopeasti useita lainatarjouksia nähtäville. Suosittelemme kuitenkin odottamaan hetken, jotta varmasti saat mahdollisimman usealta lainatarjoajalta tarjouksen. Joillain yhteistyökumppaneillamme saattaa kestää kauemmin tarjouksen antamisessa, kuin toisilla.
Vertaile rauhassa saamiasi lainatarjouksia ja valitse niistä juuri sinun tarpeeseesi parhaiten sopiva laina. Voit myös halutessasi hylätä vaikka kaikki tarjoukset, eikä siitä aiheudu sinulle mitään kustannuksia.

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € – 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

PALAUTTEITA ASIAKKAILTAMME

Ensimmäistä kertaa hain kulutusluottoa tämän palvelun kautta ja kaikki toimi moitteettomasti. Suosittelen!

Heikki – Helsinki

Halvin kulutusluotto löytyi yllättävän helposti! Ei tarvinnut täyttää kuin yksi lainahakemus ja sain monta lainatarjousta sähköpostiini.

Maisa – Mikkeli

5 SYYTÄ HAKEA LAINAA MEILTÄ

Voit saada yhdellä hakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta, joista voit itse valita sinulle edullisimman vaihtoehdon.
Mahdollisuus hakea lainaa heti 2000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Suurempaa rahoitusta kannattaa hakea yhdessä puolison kanssa, jolloin on parempi mahdollisuus saada isompi summa ja edullisempi korko.
Maksuton palvelu, jonka avulla löydät helposti ja nopeasti kaikki palvelut, jotka myöntävät lainaa heti tilille.
Meidän kautta haetut lainat ovat vakuudettomia luottoja, jolloin hakijalla ei tarvitse olla omaisuutta lainan vakuudeksi tai henkilötakaajia.
Lainahakemuksen lähettäminen on riskitöntä. Saat itse päättää hyväksytkö vai hylkäätkö saamasi lainatarjoukset. Jos et hyväksy lainatarjousta, ei sinulle kerry mitään maksettavaa.

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Voinko hakea lainaa heti tilille?

Lainaa voidaan myöntää Suomessa vakituisesti asuvalle henkilölle, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot.

Hakijalla tulee olla Suomalainen pankkitili ja henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset lainan hakemista ja ulosmaksua varten.

Suurin osa yhteistyökumppaneistamme myöntää lainaa 20 vuotta täyttäneille henkilöille.

Lainapalveluiden asettamissa ehdoissa on kuitenkin eroja ja siksi osassa palveluista on korkeampi ikäraja.

Alla lainapalveluiden yleisimmät ehdot:

  • Suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset
  • Säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Puhtaat luottotiedot
  • Vakituinen osoite Suomessa

Kuinka paljon lainaa voi hakea?

Lainaanetista.fi palvelun kautta voit hakea lainaa heti aina 2000 eurosta 60 000 saakka.

Hae rahoitusta tarpeesi mukaan vaivattomasti meidän kautta ja saat monta lainatarjousta sähköpostiisi, joista voit valita halvimman vaihtoehdon.

Voit pyytää lainatarjouksen myös vain katsoaksesi, millä ehdoilla sinulle myönnetään lainaa heti tilille.

Kuinka pitkä maksuaika lainassa on?

Lainan takaksinmaksuajaksi voit valita hakemusta täyttäessä 1-15 vuotta.

Takaisinmaksuaika määräytyy kuitenkin aina pitkälti lainasumman mukaan.

Mikäli olet asettanut lainasummaan nähden liian pitkän tai lyhyen takaisinmaksuajan, saattaa pankki tehdä siihen muutoksia.

Voinko saada lainaa heti tilille?

Se kuinka nopeasti lainapalvelu siirtää lainan tilillesi riippuu monesta eri asiasta.

Lainan ulosmaksuun vaikuttaa ainakin hakemasi lainan suuruus ja kuinka nopeasti toimitat vaaditut liitteet ja tulotositteet palveluun.

Nopeimmillaan laina voi näkyä tililläsi muutaman tunnin kuluttua.

Milloin lainaa voi hakea?

Lainaanetista.fi palvelu on avoinna ympäri vuorokauden ja lainapalvelut ottavat hakemuksia vastaan jatkuvasti.

Voit täyttää hakemuksesi verkossa silloin kuin se sinulle itsellesi parhaiten sopii myös viikonloppuna ja pyhinä.

Meillä sinun tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus, jonka me toimitamme useille yhteistyökumppaneillemme ilmaiseksi.

Voiko työtön saada lainaa?

Suurin osa lainapalveluista vaatii hakijalta säännöllisiä ja riittäviä palkka- tai eläketuloja.

Lainapalveluiden laatimissa ehdoissa on kuitenkin eroja ja osa lainapalveluista myöntää lainaa ilman tiettyä tulorajaa.

On kuitenkin selvää ettei lainapalvelut myönnä suurta lainaa hakijalle, jolla ei ole säännöllisiä tuloja.

Voi kuitenkin olla, että osa palveluista myöntää esimerkiksi 1000-2000 euron luoton henkilölle, jolla ei ole säännöllisiä tuloja.

Voiko lainaa hakea yhdessä puolison kanssa?

Kyllä voi.

Lainaa on suositeltavaa hakea yhteishakijan kanssa, jos lainasumma on yli 10 000 euroa.

Lainapalvelut myöntävät suurempaa luottoa aina todennäköisemmin kahdelle kuin yhdelle hakijalle.

Yhteishakijan kanssa haettu laina myönnetään myös yleensä huomattavasti alhaisemmalla korolla.

Miksi minulle ei myönnetty lainaa?

Kaikilla lainapalveluilla on omat ehdot jotka lainanhakijan tulisi täyttää saadakseen positiivisen lainapäätöksen.

Jos hakijalla on merkintä luottotiedoissa tai velkaa ulosotossa, on luoton saaminen epätodennäköistä.

Jokainen lainanantaja tarkistaa hakijan luottotiedot hakemuksen käsittelyn yhteydessä.

Yleisimmät syyt kielteiseen lainapäätökseen ovat:

  • Maksuhäiriömerkintä
  • Epäsäännölliset tulot
  • Virheellinen tai puutteellinen lainahakemus
  • Aikaisempi laina maksamatta
  • Hakija on alle 20 vuotias

Lainaa heti, mutta mistä?

Tarvitsetko lainaa heti tilille, mutta et tiedä mistä pankista sitä kannattaisi hakea ja mistä on mahdollista saada lainaa nopeasti pankkitilille?

Jos tarvitset lainaa mahdollisimman nopeasti tilille, ei silloin ole aikaa varata tapaamista kivijalkapankkiin neuvotteluihin.

Nopein tapa on hakea vakuudetonta lainaa netistä. Vakuudettoman lainan käsittelyaika on todella nopeaa ja lainapäätöksen saat heti nähtäville lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

Ensimmäistä kertaa lainaa verkosta hakevalle saattaa tulla yllätyksenä kuinka monesta eri pankista ja rahoituslaitoksesta luottoa voi hakea. Näistä kymmenistä palveluista pitäisi sitten nopeasti osata päättää se, mihin lainahakemuksen lähettäisi.

Lainaa ei kannata milloinkaan hakea hätiköiden arpomalla yhden pankin useista toimijoista, sillä lainapalveluiden koroissa ja muissa kuluissa on yllättävän suuria eroja.

Mikäli tarvitset lainaa heti mahdollisimman edullisesti, tulisi sinun hakea jokaiselta pankilta erikseen lainaa, jonka jälkeen saisit jokaiselta lainatarjouksen, joita voisit vertailla.

Silloin ei olisi mahdollista saada lainaa heti tilille, sillä kymmenien pankkien ja rahoituslaitosten etsimisessä, tutustumisessa ja lainahakemuksen täyttämisessä kuluisi aikaa helposti useampi vuorokausi.


Palvelumme avulla tavoitat yli 20 pankkia yhdellä hakemuksella

Sen sijaan, että kuluttaisit useamman päivän täyttäen jokaisen pankin ja lainapalvelun lainahakemuksen erikseen löytääksesi pankin, joka myöntää lainaa heti parhailla lainaehdoilla, täytä sen sijaan vain yksi hakemus palvelussamme.

Palvelumme toimittaa lainahakemuksen heti yli 20 yhteistyöpankille ja rahoituspalvelulle, jotka arvioivat nopeasti sen, voivatko he tarjota sinulle rahoitusta. Ne pankit, jotka päättävät myöntää lainaa, tekevät hakemuksen perusteella sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen.

Näin saat hetkessä useamman lainatarjouksen sähköpostiisi, joista voit valita halvimman vaihtoehdon. Palvelumme avulla säästät paljon aikaa ja rahaa, kun löydät nopeasti lainaa pienimmällä korolla ja kuluilla.

Mikäli hyväksyt jonkun pankin lainatarjouksen, voit saada rahat tilille jopa alle muutaman tunnin kuluttua. Jos kuitenkaan mikään tarjouksista ei ole mielestäsi tarpeeksi edullinen, voit hylätä vaikka kaikki lainatarjoukset ilman kuluja.

Lainan hakeminen ja lainatarjouksien pyytäminen palvelussamme on aina täysin maksutonta. Voit vaikka lähettää hakemuksen katsoaksesi, millä ehdoilla ja kuluilla sinulle myönnettäisiin lainaa.


Voit hakea lainaa heti ilman vakuuksia

Palvelumme kautta tavoitat vaivattomasti kaikki ne lainapalvelut, jotka myöntävät vakuudetonta lainaa nopealla aikataululla.

Se voitko saada hakemaasi lainaa heti tilille, riippuu monesta eri asiasta. Siihen vaikuttaa aina haettu lainasumma, takaisinmaksuaika, hakijan maksukyky ja muut tiedot.

Esimerkiksi 60 000 euron lainaa ei ole mahdollista saada heti tilille, mutta kuitenkin yleensä nopeammin kuin perinteisestä kivijalkapankista.

Vakuudeton laina on helppo ja nopea hakea netistä. Sitä varten ei tarvitse olla henkilötakaajaa tai omaisuutta lainan vakuudeksi, joka nopeuttaa jo huomattavasti hakuprosessia.

Voit täyttää lainahakemuksen palvelussamme silloin kuin se sinulle itsellesi parhaiten sopii, sillä lainahakemus on täytettävissä ja avoinna aina. Lainan hakeminen tapahtuu vaivattomasti aina lainahakemuksen lähettämisestä lainatarjouksien selaamiseen netissä.

Palvelumme kautta voit myös kilpailuttaa nykyisen lainasi tai hakea suurempaa kulutusluottoa, jolla voit yhdistää vanhat korkeakorkoiset pikavipit yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.


Lainaa kiireiseen rahantarpeeseen

Tarvitsetko lainaa heti tilille, eikä viikon tai muutaman päivän kuluttua? Jokaiselle meistä tulee joskus yllättäviä menoja, jolloin lainaa tarvitaan yksinkertaisesti heti pankkitilille, eikä hetken kuluttua.

Lainan hakemista kuitenkin suositellaan aina pohtimaan tarkkaan, vaikka eteen sattuisikin tulemaan erilaisia tilanteita, jolloin lainaa tarvitaan heti. Tällaisissa tilanteissa usein lainojen vertailu jää kokonaan tekemättä ja otettua nopealla aikataululla korkeakorkoisempi laina, vaikka edullisemman luoton saisi huolellisella vertailulla.

Tämä ikävä tilanne on kuitenkin vältettävissä, jos tutustuu erilaisiin lainatuotteisiin jo hyvissä ajoin etukäteen. Parhaassa tapauksessa sinulla on jo luottopäätös valmiiksi haettuna, kun äkillinen rahantarve iskee, jolloin saat kirjaimellisesti lainaa heti pankkitilille.

Mikäli rahoitusta ei tarvitse heti, mutta laina halutaan kuitenkin hakea jo hyvissä ajoin etukäteen valmiiksi, on joustoluotto yksi suosituimmista lainatuotteista.

Voit hakea palvelumme kautta joustoluottoa aina 2000 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Meidän avulla löydät nopeasti joustavimman lainan hyvillä lainaehdoilla, joka on mahdollista hakea ilman vakuuksia tai takaajia netistä.

Joustoluotossa et hae kertaluontoista lainaa tilille, vaan esimerkiksi 4000 euron luottorajaa. Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen sinulle ei makseta lainaa heti pankkitilille, vaan voit tehdä sen suuruisia nostoja omalta luottotililtäsi kuin milloinkin tarvitset.

Joustoluotto on siitä erinomainen vararahasto, ettei siitä kerry mitään kuluja, jos et nosta luottoa omalle pankkitilille. Omalta luottotililtä saat kuitenkin jatkossa lainaa heti pankkitilille, kun rahantarve iskee.


Palvelumme kautta voit hakea lainaa heti

Joskus rahan tarve saattaa tulla yllätyksenä ja jos säästössä ei ole rahaa pahan päivän varalle, ei usein ole muuta vaihtoehtoa kuin hakea lainaa.

Palvelumme kautta voit hakea lainaa heti silloin kuin tarvitset rahaa johonkin hankintaan mahdollisimman nopeasti. Voit täyttää lainahakemuksen mihin kellon aikaan tahansa, vaikka keskellä yötä.

Sinun ei siis tarvitset varata aikaa pankkiin neuvottelemaan lainasta, vaan voit tehdä hakemuksen helposti netissä.

Tänä päivänä on mahdollista hakea vakuudetonta lainaa netistä lähes samoilla lainaehdoilla kuin kivijalkapankista, jonka takia netistä haettavien lainojen suosio on kasvanut vuosi vuodelta.

Perinteiset kivijalkapankit eivät yleensä myönnä vakuudetonta lainaa yhtään edullisemmin kuin netissä toimivat pankit ja rahoituslaitokset.

Jos tarvitset lainaa heti, mieti kuinka paljon tarvitset lainaa. Suurempaa rahoitusta ei ole yleisesti mahdollista saada niin nopeasti pankkitilille kuin pienempää luottoa. Mieti myös onko esimerkiksi joustoluotto vai kulutusluotto parempi vaihtoehto sinulle.

Ennen lainahakemuksen täyttämistä varaudu siihen, että sinulla on kaikki tarvittava käden ulottuvilla. Lainaa hakiessa tulee sinun olla täyttänyt 18 vuotta ja tarvitset verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten.

Lisäksi hakijalla tulee olla pankkitili, johon laina voidaan maksaa. Hakijalla tulee olla myös vakituinen osoite Suomessa sekä puhtaat luottotiedot.

Useimmat lainapalvelut analysoivat tilitietosi muutamassa minuutissa Instatorin avulla. Tästä johtuen ei luottopäätöstä tarvitse odottaa montaa vuorokautta, vaan yleensä luottopäätöksen saa heti nähtäville hakemuksen täytettyä.