KILPAILUTA LAINA

Kilpailuta laina 2000-60.000 euroa helposti ja ilmaiseksi. Palvelumme on suunnattu auttamaan kuluttajia lainan kilpailuttamisessa. Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 20 tämän hetken suosituinta lainantarjoajaa. Lainatarjousten pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa.

KILPAILUTAMME LAINAT 2000-60.000€

Voit tarjoukset saatuasi vasta päättää, hyväksytkö jonkin lainoista vai et. Mitään kuluja sinulle ei kerry, vaikka hylkäisit kaikki tarjoukset.

MAKSUAJAKSI VOIT VALITA 1-15 VUOTTA

Pidemmät maksuajat takaavat, ettei kuukausierä kasva liian suureksi isommissakaan lainoissa. Maksuajan voit joustavasti valita 1 ja 15 vuoden väliltä.

LAINAA MIHIN TAHANSA TARPEESEEN

Voit kilpailuttaa niin uudet kuin vanhatkin lainat. Myös yhdistelylainan kilpailuttaminen onnistuu todella helposti.

ALOITA LAINAN KILPAILUTTAMINEN ALTA

5 ASKELTA LAINAN KILPAILUTTAMISEEN

Aloita kilpailuttaminen täyttämällä viereinen hakemus. Voit hakea niin uutta lainaa, kuin kilpailuttaa uudelleen vanhatkin lainasi.
Tämän jälkeen sinulta pyydetään vielä tarkempia tietoja maksukyvystäsi. Maksukykysi vaikuttaa siihen, millaisia lainatarjouksia kumppanimme sinulle voivat antaa.
Täytä hakemuksen tiedot huolellisesti. Väärät tai puutteelliset tiedot voivat johtaa hakemuksen hylkäämiseen. Tarkista tietojen oikeellisuus aina ennen hakemuksen lähettämistä.
Välitämme hakemuksesi yli 20 lainantarjoajalle. He päättävät, voivatko myöntää sinulle hakemaasi lainaa ja lähettävät sinulle lainatarjouksensa.
Odota rauhassa, jotta saat tarjoukset varmasti kaikilta lainantarjoajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainan. Vertaile tarjouksia kaikessa rauhassa, jonka jälkeen voit joko hylätä tarjoukset tai valita niistä sinulle sopivimman.

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € – 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

PALAUTTEITA ASIAKKAILTAMME

Kokeilin ensimmäistä kertaa tälläistä palvelua ja sainkin monta hyvää lainatarjousta. Suosittelen!

Ritva – Helsinki

Kilpailutin vanhan lainani uudelleen ja säästin mukavan summan lainan kokonaiskuluissa!

Kalle – Joensuu

5 SYYTÄ KILPAILUTTAA LAINAT MEIDÄN KAUTTA

Kilpailutamme lainat 2000 eurosta aina 60.000 euroon saakka.
Palvelumme avulla säästät aikaa ja vaivaa. Tavoitat 20 lainantarjoajaa vain yhdellä hakemuksella. Älä turhaan tuhlaa aikaasi monien erilaisten hakemusten täyttämiseen.
Voit valita maksuaikaa kattavasti 1 vuodesta aina 15 vuoteen saakka. Näin suurempienkaan lainojen kuukausierät eivät pääse kasvamaan liian suuriksi.
Kilpailuta lainat täysin ilman vakuuksia tai takaajia.
Palvelumme on kuluttajille täysin ilmainen ja riskitön. Lainahakemuksen jättäminen ei pakota sinua ottamaan vielä minkäänlaista lainaa. Voit itse vapaasti tarjoukset saatuasi päättää, otatko lainaa vai et.

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Kuka voi kilpailuttaa lainat kauttanne?

Palvelumme on suunnattu henkilöille, jotka täyttävät seuraavat kriteerit:

  • On vähintään 20-vuotias
  • Omaa puhtaat luottotiedot
  • Asuu vakituisesti Suomessa
  • Omistaa suomalaisen pankkitilin ja verkkopankkitunnukset
  • Säännölliset tulot ja riittävä maksukyky

Ota kuitenkin huomioon, että nämä kriteerit täytettyä, välitämme hakemuksesi eteenpäin. Lainantarjoajille, joiden kanssa toimimme yhteistyössä, voi kuitenkin olla eri kriteerit, kuten esimerkiksi korkeampi ikäraja kuin yllä mainittu 20 vuotta.

Millaiset lainat voin kilpailuttaa?

Voit kilpailuttaa kauttamme minkälaista lainaa tahansa. Emme koskaan kysele hakijoilta, mihin he aikovat lainansa käyttää.

Voit hakea niin uutta lainaa, kuin kilpailuttaa vaikka vanhan lainasi uudestaan.

Myös lainojen yhdistäminen onnistuu kauttamme nopeasti ja vaivattomasti.

Pitääkö minulla olla vakuuksia tai takaajia?

Ei pidä.

Kaikki kauttamme haetut lainat ovat täysin vakuudettomia, eikä niihin vaadita henkilötakaajia.

Voit kuitenkin hakea lainaa yhteishakijan kanssa, joka parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa mahdollisesti pienemmällä korolla.

Mitä hyötyä lainan kilpailuttamisesta on?

Lainantarjoajia tulee jatkuvasti lisää, joten kuluttajien on lähes mahdotonta tietää mistä he voivat saada edullista lainaa. 

Jos otat lainan ensimmäisestä paikasta, joka sitä sinulle tarjoaa, on suuri mahdollisuus että maksat lainastasi turhan korkeaa korkoa ja kuluja.

Vain lainantarjoajien kilpailuttamisella saat kattavan kuvan lainojen nykyisestä hinnoittelusta.

Kun voit vertailla useita lainatarjouksia keskenään, voit helposti valita niistä itsellesi edullisimman ja hylätä kalliit lainat.

Mitä jos en saakkaan hyviä lainatarjouksia?

Tässä tapauksessa sinulla on täysi oikeus hylätä kaikki saamasi tarjoukset, eikä siitä aiheudu sinulle mitään maksettavaa.

Haluamme, että kuluttajat voivat kilpailuttaa lainat täysin maksuttomasti ja riskittömästi.

Siksi voit kaikessa rauhassa vertailla saamiasi lainatarjouksia ja mikäli sopiva tarjous löytyy, voit hyväksyä sen ja hylätä muut.

Lainatarjousten vastaanottaminen ei ole koskaan sido sinua ottamaan vastaan mitään tarjotuista lainoista.

Kuinka nopeasti voin saada lainan tilille?

Tämä hieman vaihtelee sen mukaan, koska haet lainan ja kuinka suurta lainaa haet.

Pienemmät lainat on mahdollista saada hyvinkin pian tilille lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen.

Suuremmissa lainoissa voi kestää hieman kauemmin, mutta yleensä saat nekin viimeistään 2 arkipäivän kuluessa tilille.

Vaikka sinulla olisikin kiire saada laina käyttöösi, kannattaa lainatarjoukset silti vertailla kaikessa rauhassa läpi, eikä hätiköidä ottamaan ensimmäistä lainaa.

Kilpailuta laina yli 20 pankilla ja lainantarjoajalla

Onko sinulla vanha korkeakorkoinen pikavippi tai muu laina, jossa tuntuu olevan suuret kustannukset? Tiesitkö, että palvelussamme voit kilpailuttaa lainan ilmaiseksi yli 20 pankilla ja luotontarjoajalla yhdellä hakemuksella?

Jos sinulla on vain yksi laina, jonka haluat kilpailuttaa, tarkista ensin kuinka paljon lainaa on vielä maksamatta. Tämän jälkeen voit hakea uuden lainan palvelumme kautta, jolla voit maksaa vanhan kalliin lainan takaisin.

Mikäli sinulla on useampi kuin yksi laina, saattaa lainojen yhdistäminen yhdeksi suuremmaksi kulutusluotoksi tuoda suuret säästöt. Laske yhteen kaikki lainasi ja hae suurempi kulutusluotto, jolla saat maksettua kaikki vanhat korkeakorkoiset lainasi pois.

Useamman lainan maksaminen samanaikaisesti on haastavaa tai jopa mahdotonta. Monen pienenkin lainan kuukausierät ja muut kustannukset saattavat nousta yhteenlaskettuna jopa tuhansiin euroihin.

Palvelumme kautta voit saada yhdellä hakemuksella jopa 20 lainatarjousta suosituimmilta pankeilta ja lainantarjoajilta. Näistä tarjouksista voit itse valita halvimman vaihtoehdon.

Kilpailuta laina helposti palvelumme kautta ja etsi lainatarjouksista halvempi vaihtoehto, voit tehdä sen täysin maksutta. Lainan hakeminen ei sido ottamaan lainaa, voit itse valita hyväksytkö vai hylkäätkö lainatarjoukset.


Kilpailuta laina lakiuudistuksen jälkeen

Tiesitkö, että uusi vakuudettomia lainoja koskeva lakimuutos pudotti lainojen korkoa ja kustannuksia? Tästä syystä yhä useampi henkilö kilpailuttaa nyt vanhat lainat uudelleen hyötyäkseen uudistuksesta.

Suomessa vakuudettomia lainoja koskeva lakimuutos astui voimaan 1.9.2019. Uudistuksen myötä monet lainatarjoajat joutuivat muuttamaan lainatuotteitaan lain edellyttämään muotoon.

Korkokattouudistuksen myötä lainojen korot ja muut kustannukset laskivat huomattavasti, jonka takia kuluttajan kannattaa kilpailuttaa lainat uudelleen. Lakimuutos ei nimittäin vaikuta vanhojen lainojen korkoihin tai kuluihin.

Uudistuksen myötä vakuudettoman lainan korko ei saa ylittää 20% rajaa eikä lainan kustannukset saa ylittää 150 euroa vuodessa.

Tästä syystä ennen lakimuutoksen voimaan tuloa haetut lainat kannattaa kilpailuttaa uudelleen. Mikäli olet hakenut vakuudetonta lainaa ennen korkokaton voimaan tuloa, saat melko varmasti nyt paremman lainatarjouksen.

Kilpailuta laina nyt palvelumme kautta ja saat monta lainatarjousta sähköpostiisi. Parhaassa tapauksessa saat huomattavasti paremman lainan vanhan kalliin lainan tilalle, joka tuo mukavasti säästöä.


Lainan kilpailuttaminen voi tuoda suuret säästöt

Tänä päivänä kaikki vanhat lainat suositellaan kilpailuttamaan uudelleen. Oli sinulla sitten pienlaina tai suuri kulutusluotto, kilpailuttaminen voi tuoda vuositasolla satojen ellei jopa tuhansien eurojen säästöt.

Mitä suurempi lainasumma on, sitä suurempi on yleensä myös säästö, kun kilpailutat lainan palvelumme kautta. Myös pienet 200 euron lainat kannattaa kilpailuttaa, vaikka uusi laina ei toisikaan säästöä kuin muutaman kympin.

Netissä toimii tällä hetkellä kymmeniä pankkeja ja lainapalveluita, joiden hinnoitteluissa on suuria eroja. Mikäli kilpailutat lainasi toimittamalla lainahakemuksen vain yhdelle pankille, et voi tietää tarjoaisiko jokin muu pankki lainaa paremmilla ehdoilla.

Kun kilpailutat lainasi Lainaanetista.fi kautta, saat nopeasti selville mikä pankki myöntää lainaa edullisemmin. Voit vertailla lainatarjouksia itse kaikessa rauhassa, jonka jälkeen tiedät, mistä saat oikeasti halvimman lainan.

Lainan kilpailuttamisessa tärkeintä on saada lainahakemus mahdollisimman monelle pankille ja lainantarjoajalle. Silloin voit saada useamman henkilökohtaisen lainatarjouksen eikä sinun tarvitse pohtia, maksatko nykyisestä lainastasi liikaa kuluja ja korkoa.


Ennen lainan kilpailuttamista

Ennen kuin kilpailutat lainat, on hyvä tietää muutama asia, jonka avulla voit saada esimerkiksi lainan huomattavasti edullisemmin tai säästää runsaasti omaa aikaasi.

Kilpailuta laina yhteishakijan kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että haet lainaa yhdessä esimerkiksi puolison kanssa, jolloin molempien hakijoiden tulot otetaan huomioon lainahakemusta käsitellessä. Pankit myöntävät lainaa aina edullisemmalla korolla ja kuluilla kun lainan takaisinmaksusta on vastuussa kaksi henkilöä.

Mikäli sinulla on useampi pikavippi, pienlaina tai muu velka, älä kilpailuta jokaista erikseen. Laske yhteen kaikki lainasi ja hae mieluummin yksi suurempi kulutusluotto, jolla saat maksettua kaikki lainasi pois. Yhden suuremman kulutusluoton maksaminen on taloudellisesti järkevämpää kuin usean pienen lainan.

Älä turhaan kilpailuta lainaa lähettämällä jokaiselle pankille ja lainantarjoajalle erikseen lainahakemusta heidän verkkosivuillaan, sillä siinä kuluu aikaa useampi päivä. Täytä lainahakemus palvelussamme, voit saada jopa 20 lainatarjousta vain yhdellä hakemuksella.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen palvelussamme ja saanut ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi, älä hyväksy niistä vielä mitään. Odota rauhassa, että kaikki halukkaat pankit ehtivät toimittamaan lainatarjouksensa sinulle. Joissakin palveluissa lainatarjouksen toimittaminen saattaa kestää hieman kauemmin kuin toisilla.