AUTOLAINA NOPEASTI NETISTÄ

Autolainan hakeminen meidän kautta on helppoa ja nopeaa. Älä turhaan hae liian kallista lainaa, vaan kilpailuta lainasi kauttamme yli 20:llä lainantarjoajalla täysin ilmaiseksi. Se ei sido sinua ottamaan lainaa, vaan voit vasta tarjoukset saatuasi päättää, otatko lainan vai et.

AUTOLAINAA 2000 - 60.000€

MAKSUAIKAA 1 - 15 VUOTTA

NOPEA JA MAKSUTON PALVELU

ALOITA LAINAN HAKEMINEN ALTA

NÄIN HELPPOA AUTOLAINAN HAKEMINEN ON

Aloita täyttämällä viereinen hakemus. Siirryt tämän jälkeen varsinaiseen lainahakemukseen, mikäli voimme etsiä sinulle sopivaa lainaa.
Täytä lainahakemus huolellisesti ja muista aina tarkistaa tietojen oikeellisuus ennen hakemuksen lähettämistä.
Lähetettyäsi hakemuksen, kilpailutamme sen puolestasi yli 20:llä yhteistyökumppanillamme.
Saat nopeasti useita lainatarjouksia nähtäville. Suosittelemme kuitenkin odottamaan hetken, jotta varmasti saat mahdollisimman usealta lainatarjoajalta tarjouksen. Joillain yhteistyökumppaneillamme saattaa kestää kauemmin tarjouksen antamisessa, kuin toisilla.
Vertaile rauhassa saamiasi lainatarjouksia ja valitse niistä juuri sinun tarpeeseesi parhaiten sopiva. Voit myös halutessasi hylätä vaikka kaikki tarjoukset, eikä siitä aiheudu sinulle mitään kustannuksia.

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € – 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

PALAUTTEITA ASIAKKAILTAMME

Täytin lainahakemuksen ja sain pian viisi lainatarjousta sähköpostiini. Vertailin ja valitsin niistä halvimman. Ei voisi enää autolainan kilpailuttaminen helpompaa olla!

Jarkko – Hämeenlinna

Löytyi melko edullinen autolaina tämän palvelun kautta. Oli helppoa kun tarvitsi täyttää vain yksi lainahakemus, joka välitettiin eteenpäin pankeille ja rahoituslaitoksille.

Anna – Isokyrö

5 SYYTÄ HAKEA AUTOLAINA MEILTÄ

Voit saada yhdellä hakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta, joista voit itse valita sinulle edullisimman vaihtoehdon.
Mahdollisuus hakea lainaa vaivattomasti 2000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Suurempaa lainaa kannattaa hakea yhdessä puolison kanssa, jolloin on parempi mahdollisuus saada isompi summa ja edullisempi korko.
Maksuton palvelu, jonka avulla löydät helposti ja nopeasti halvimman autolainan.
Meidän kautta haetut lainat ovat vakuudettomia lainoja, jolloin hakijalla ei tarvitse olla omaisuutta lainan vakuudeksi tai henkilötakaajia.
Lainahakemuksen lähettäminen on riskitöntä. Saat itse päättää hyväksytkö vai hylkäätkö saamasi lainatarjoukset. Jos et hyväksy lainatarjousta, ei sinulle kerry mitään maksettavaa.

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Kuka voi hakea autolainaa?

Toimimme yhteistyössä yli 20 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa, joilla on omat ehdot, jotka lainan hakijan tulisi täyttää.

Suurin ero lainapalveluiden välillä on ikäraja, joka voi olla 18 – 23 vuotta.

Suurin osa yhteistyökumppaneistamme kuitenkin myöntää lainaa 20 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille.

Muita ehtoja ovat yleisesti:

  • Suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset
  • Säännölliset palkka- tai muut tulot
  • Puhtaat luottotiedot
  • Vakituinen osoite Suomessa

Kuinka paljon autolainaa voi hakea?

Meidän kautta voit hakea autolainaa aina 2000 eurosta 60 000 euroon saakka.

Hae autolaina tarpeesi mukaan ja saat monta lainatarjousta sähköpostiisi, joista voit valita halvimman vaihtoehdon.

Voit pyytää lainatarjouksen myös vain katsoaksesi, millä ehdoilla juuri sinä voit saada lainaa.

 

Kuinka pitkä maksuaika autolainassa on?

Takaisinmaksuajan pituus riippuu täysin lainapalvelusta.

Lainapalvelut myöntävät lainaa 1-15 vuoden maksuajalla.

Autolaina myönnetään yleisesti 3-6 vuoden takaisinmaksuajalla.

Mitä lyhyemmän takaisinmaksuajan valitset, sitä vähemmän maksat lainasta korkoja ja kuluja.

Pitääkö auto laittaa lainan vakuudeksi?

Ei tarvitse.

Palvelumme kautta haetut lainat ovat vakuudettomia luottoja, joka tarkoittaa sitä ettei lainan hakijalta vaadita omaisuutta lainan vakuudeksi, kuten asuntoa, autoa tai muuta omaisuutta.

Voinko hakea lainaa käytettyä autoa varten?

Voit hakea lainaa tarpeesi mukaan 2000 – 60 000 euroa.

Lainanmyöntäjät eivät vaadi tarkkaa selvitystä siitä, mitä hankintoja teet lainarahalla.

Voit halutessasi ostaa rahoituksella esimerkiksi käytetyn auton ja käyttää loput rahat mihin itse haluat.

Voiko työtön saada autolainaa?

Yleensä kaikkiin lainoihin vaaditaan hakijalta säännöllisiä palkka- tai eläketuloja.

Voi kuitenkin olla, että jotkut lainapalvelut myöntävät lainaa 100-1000 euroa henkilöille, joilla ei ole säännöllisiä tuloja.

Miksi ei kannata valita autoliikkeen rahoitusta?

Tänä päivänä lähes puolet ostetuista autoista ostetaan rahoituksella.

Monesti asiakas hyväksyy autoliikkeen tarjoaman rahoituksen, sillä harvalla on rahaa säästössä niin paljoa, että saisi ostettua autoa ilman rahoitusta.

Autoliikkkeet tekevät yleensä kuitenkin sopimuksen vain yhden rahoituslaitoksen kanssa, joka ei välttämättä ole se kaikista edullisin vaihtoehto.

Hakemalla autolainaa meidän palvelun kautta, lähetämme hakemuksen jopa 20 eri pankille ja rahoituslaitokselle, jotka toimittavat lainatarjouksen suoraan sinulle.

Voit kaikessa rauhassa vertailla saamiasi lainatarjouksia ja valita niistä halvimman.

Kilpailuttamalla lainan useammalla pankilla, löydät helpoiten halvimman vaihtoehdon!

Voinko hakea lainaa puolisoni kanssa?

Kyllä voit.

Puolison kanssa yhdessä haettu laina parantaa merkittävästi lainansaanti mahdollisuuksia.

Yleisesti myös lainan korko on huomattavasti edullisempi, kun lainalla on kaksi yhteisvastuullista hakijaa.


Yllättikö autokuume?

Oletko vaihtamassa nykyistä autoasi uudempaan tai ostamassa ensimmäistä omaa autoa? Jos vastasit myönteisesti, olet ehkä myös miettinyt mistä löytyisi edullisin autolaina?

Suurin osa auton ostajista maksaa uuden auton hankinnan kokonaan tai osittain lainarahalla, sillä nykyään autolainaa voi saada jopa ilman vakuuksia ja henkilötakaajia.

Lainaa voi hakea oman kivijalkapankin lisäksi monista muista pankeista ja rahoituslaitoksista tai valita autoliikkeen tarjoaman rahoituksen.

Osa kivijalkapankeista myöntää kuitenkin autolainaa vain vakuuksia vastaan, jolloin lainan hakijalla tulee olla henkilötakaaja tai omaisuutta lainan vakuudeksi.

Uusi auto käy yleisesti myös lainan vakuudeksi mutta se ei yleensä kata koko lainasummaa, tällöin vakuudeksi tarvitaan lisäksi henkilötakaaja tai esimerkiksi omistusasunto.

Vakuudeton autolaina on varmasti houkuttelevin vaihtoehto, sillä siihen ei tarvitse lainkaan vakuuksia tai takaajia ja lainan hakeminen tapahtuu kokonaan netissä.

Vakuudeton laina on yleensä vakuudellista lainaa kalliimpi vaihtoehto, mutta sen hakeminen on vastaavasta helpompaa ja rahat voi saada omalle pankkitilille jopa 1-2 arkipäivässä.

Emme suosittele milloinkaan valitsemaan ensimmäistä lainatarjousta, vaan hakemaan lainaa useammasta palvelusta.

Näin voit itse vertailla lainojen korkoja ja kuluja toisiinsa ja löydät nopeasti useista lainatarjouksista halvimman vaihtoehdon.


Kilpailuta autolaina ilmaiseksi netissä

Autolaina on kuin asuntolaina, se on yksi niistä pakollisista lainoista, joita suurin osa ihmisistä hakee jossain vaiheessa elämää.

Vaikka autolaina onkin yksi niistä ns. pakollisista lainoista, ei sitä kannata hakea hätiköiden.

Sitä ei suositella hakemaan vain yhdestä pankista tai valitsemaan autoliikkeen ensimmäistä rahoitustarjousta, sillä vain lainan kilpailuttamisella varmistat ettet maksa lainastasi liikaa.

Voit kilpailuttaa lainan hakemalla lainaa useammasta pankista ja rahoituslaitoksesta, jolloin saat monta lainatarjousta ja saatat jopa yllättyä kuinka suuri ero lainojen kuluissa voikaan olla.

Tämä on kuitenkin aikaa vievää puuhaa, sillä sinun tulisi täyttää lainahakemus noin 20-30 eri lainapalvelun sivulla ja toimittaa heille tarvittavat liitteet postitse tai sähköisesti.

Siksi suosittelemme täyttämään lainahakemuksen esimerkiksi Lainaanetista.fi palvelussa, jonka kautta voit hakea täysin vakuudetonta lainaa 2000 – 60 000 euroa.

Palvelun avulla löydät edullisen autolainan helposti ja nopeasti täyttämällä ainoastaan yhden lainahakemuksen.

Palvelumme toimittaa hakemuksen yli 20 pankille ja lainantarjoajalle, jotka lähettävät lainatarjouksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Voit rauhassa vertailla lainatarjouksia ja valita niistä edullisimman tai hylätä halutessasi kaikki lainatarjoukset.

Lainatarjouksien pyytäminen on käyttäjälle maksutonta eikä sido valitsemaan jotain lähetettyä lainatarjousta.


Autolaina rinnakkaishakijan kanssa

Jos olet rahoittamassa täysin uutta autoa tai poikkeuksellisen kallista autoa kokonaan lainarahalla, suosittelemme hakemaan rahoitusta yhteishakijan kanssa.

Pankit ja lainantarjoajat myöntävät vakuudetonta lainaa netistä huomattavasti suuremmalla todennäköisyydellä kahdelle hakijalle kuin yhdelle.

Yhteishakijan kanssa haettu laina tarkoittaa sitä, että molemmat henkilöt ovat vastuussa lainasta ja sen maksamisesta takaisin.

Rinnakkaishakijan kanssa yhdessä haettu autolaina tulee yleensä huomattavasti edullisemmaksi kuin yksin haettu laina.

Tämä johtuu siitä, että lainapalvelut voivat silloin myöntää lainan pienemmällä riskillä kahdelle hakijalle, jolloin lainan korko on pienempi.

Yhteishakija voi olla periaatteessa kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt henkilö, mutta useimmiten yhteishakija on avo- tai aviopuoliso.

Rinnakkaishakijan tulee kuitenkin täyttää lainapalvelun asettamat ehdot ja vaatimukset, kuten esimerkiksi tietty ikä ja puhtaat luottotiedot.


Ennen kuin haet autolainaa:

Lainaa ei kannata hakea koskaan hätiköiden tai niin suurta summaa, jota ei pysty maksamaan takaisin. Alla muutama asia, jotka kannattaa käydä läpi vielä ennen lainan hakemista.

1.) Millaista autoa tarvitset? Perheautoa, pakettiautoa, henkilöautoa vai pientä kauppakassia? Tämä on hyvä miettiä valmiiksi, jolloin voit hieman selata myytäviä autoja ja tiedät näin kuinka suurta lainaa tarvitset.

2.) Uusi auto vai käytetty auto? Mieti kannattaako ostaa välttämättä aivan uutta autoa, sillä vähän käytetyillä autoilla on ajettu ns. kalliit kilometrit pois ja auto saattaa silti olla kuin uusi. Käytetyssä autossa saattaa olla vielä takuutakin useampi vuosi jäljellä.

3.) Haetko lainaa yksin vain yhteishakijan kanssa? Jos sinulla on mahdollisuus hakea autolainaa esimerkiksi puolison kanssa yhdessä, silloin saatte varmasti yhdessä edullisemman lainatarjouksen kuin hakemalla lainaa yksin.

4.) Laske omat tulot ja menot. Omat kuukauden tulot ja menot kannattaa laskea huolellisesti. Näin selvität kuinka suuri kuukausierä on sinulle sopiva. Muista, että kaikkien maksujen jälkeen sinulle on hyvä jäädä hieman rahaa säästöön yllättäviä menoja varten.

5.) Autolainan yleisin maksuaika on 3-6 vuotta. Kun tiedät lainan suuruuden, mieti sille sopiva laina-aika. Laina kannattaa maksaa takaisin mahdollisimman nopeasti tai ainakin nopeammin kuin auton arvo laskee. Jos päätät joskus myydä auton, voit maksaa lainan kokonaisuudessaan takaisin. Parhaassa tapauksessa sinulle jää rahaa lainan takaisinmaksun jälkeen.