KILPAILUTA LAINA

Kilpailuta laina 2000-60.000 euroa helposti ja ilmaiseksi. Palvelumme on suunnattu auttamaan kuluttajia lainan kilpailuttamisessa. Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 20 tämän hetken suosituinta lainantarjoajaa. Lainatarjousten pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa.

KILPAILUTAMME LAINAT 2000-60.000€

Voit tarjoukset saatuasi vasta päättää, hyväksytkö jonkin lainoista vai et. Mitään kuluja sinulle ei kerry, vaikka hylkäisit kaikki tarjoukset.

MAKSUAJAKSI VOIT VALITA 1-15 VUOTTA

Pidemmät maksuajat takaavat, ettei kuukausierä kasva liian suureksi isommissakaan lainoissa. Maksuajan voit joustavasti valita 1 ja 15 vuoden väliltä.

LAINAA MIHIN TAHANSA TARPEESEEN

Voit kilpailuttaa niin uudet kuin vanhatkin lainat. Myös yhdistelylainan kilpailuttaminen onnistuu todella helposti.

ALOITA LAINAN KILPAILUTTAMINEN ALTA

5 ASKELTA LAINAN KILPAILUTTAMISEEN

Aloita kilpailuttaminen täyttämällä viereinen hakemus. Voit hakea niin uutta lainaa, kuin kilpailuttaa uudelleen vanhatkin lainasi.
Tämän jälkeen sinulta pyydetään vielä tarkempia tietoja maksukyvystäsi. Maksukykysi vaikuttaa siihen, millaisia lainatarjouksia kumppanimme sinulle voivat antaa.
Täytä hakemuksen tiedot huolellisesti. Väärät tai puutteelliset tiedot voivat johtaa hakemuksen hylkäämiseen. Tarkista tietojen oikeellisuus aina ennen hakemuksen lähettämistä.
Välitämme hakemuksesi yli 20 lainantarjoajalle. He päättävät, voivatko myöntää sinulle hakemaasi lainaa ja lähettävät sinulle lainatarjouksensa.
Odota rauhassa, jotta saat tarjoukset varmasti kaikilta lainantarjoajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainan. Vertaile tarjouksia kaikessa rauhassa, jonka jälkeen voit joko hylätä tarjoukset tai valita niistä sinulle sopivimman.

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € – 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

PALAUTTEITA ASIAKKAILTAMME

Kokeilin ensimmäistä kertaa tälläistä palvelua ja sainkin monta hyvää lainatarjousta. Suosittelen!

Ritva – Helsinki

Kilpailutin vanhan lainani uudelleen ja säästin mukavan summan lainan kokonaiskuluissa!

Kalle – Joensuu

5 SYYTÄ KILPAILUTTAA LAINAT MEIDÄN KAUTTA

Kilpailutamme lainat 2000 eurosta aina 60.000 euroon saakka.
Palvelumme avulla säästät aikaa ja vaivaa. Tavoitat 20 lainantarjoajaa vain yhdellä hakemuksella. Älä turhaan tuhlaa aikaasi monien erilaisten hakemusten täyttämiseen.
Voit valita maksuaikaa kattavasti 1 vuodesta aina 15 vuoteen saakka. Näin suurempienkaan lainojen kuukausierät eivät pääse kasvamaan liian suuriksi.
Kilpailuta lainat täysin ilman vakuuksia tai takaajia.
Palvelumme on kuluttajille täysin ilmainen ja riskitön. Lainahakemuksen jättäminen ei pakota sinua ottamaan vielä minkäänlaista lainaa. Voit itse vapaasti tarjoukset saatuasi päättää, otatko lainaa vai et.

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Kuka voi kilpailuttaa lainat kauttanne?

Palvelumme on suunnattu henkilöille, jotka täyttävät seuraavat kriteerit:

  • On vähintään 20-vuotias
  • Omaa puhtaat luottotiedot
  • Asuu vakituisesti Suomessa
  • Omistaa suomalaisen pankkitilin ja verkkopankkitunnukset
  • Säännölliset tulot ja riittävä maksukyky

Ota kuitenkin huomioon, että nämä kriteerit täytettyä, välitämme hakemuksesi eteenpäin. Lainantarjoajille, joiden kanssa toimimme yhteistyössä, voi kuitenkin olla eri kriteerit, kuten esimerkiksi korkeampi ikäraja kuin yllä mainittu 20 vuotta.

Millaiset lainat voin kilpailuttaa?

Voit kilpailuttaa kauttamme minkälaista lainaa tahansa. Emme koskaan kysele hakijoilta, mihin he aikovat lainansa käyttää.

Voit hakea niin uutta lainaa, kuin kilpailuttaa vaikka vanhan lainasi uudestaan.

Myös lainojen yhdistäminen onnistuu kauttamme nopeasti ja vaivattomasti.

Pitääkö minulla olla vakuuksia tai takaajia?

Ei pidä.

Kaikki kauttamme haetut lainat ovat täysin vakuudettomia, eikä niihin vaadita henkilötakaajia.

Voit kuitenkin hakea lainaa yhteishakijan kanssa, joka parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa mahdollisesti pienemmällä korolla.

Mitä hyötyä lainan kilpailuttamisesta on?

Lainantarjoajia tulee jatkuvasti lisää, joten kuluttajien on lähes mahdotonta tietää mistä he voivat saada edullista lainaa. 

Jos otat lainan ensimmäisestä paikasta, joka sitä sinulle tarjoaa, on suuri mahdollisuus että maksat lainastasi turhan korkeaa korkoa ja kuluja.

Vain lainantarjoajien kilpailuttamisella saat kattavan kuvan lainojen nykyisestä hinnoittelusta.

Kun voit vertailla useita lainatarjouksia keskenään, voit helposti valita niistä itsellesi edullisimman ja hylätä kalliit lainat.

Mitä jos en saakkaan hyviä lainatarjouksia?

Tässä tapauksessa sinulla on täysi oikeus hylätä kaikki saamasi tarjoukset, eikä siitä aiheudu sinulle mitään maksettavaa.

Haluamme, että kuluttajat voivat kilpailuttaa lainat täysin maksuttomasti ja riskittömästi.

Siksi voit kaikessa rauhassa vertailla saamiasi lainatarjouksia ja mikäli sopiva tarjous löytyy, voit hyväksyä sen ja hylätä muut.

Lainatarjousten vastaanottaminen ei ole koskaan sido sinua ottamaan vastaan mitään tarjotuista lainoista.

Kuinka nopeasti voin saada lainan tilille?

Tämä hieman vaihtelee sen mukaan, koska haet lainan ja kuinka suurta lainaa haet.

Pienemmät lainat on mahdollista saada hyvinkin pian tilille lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen.

Suuremmissa lainoissa voi kestää hieman kauemmin, mutta yleensä saat nekin viimeistään 2 arkipäivän kuluessa tilille.

Vaikka sinulla olisikin kiire saada laina käyttöösi, kannattaa lainatarjoukset silti vertailla kaikessa rauhassa läpi, eikä hätiköidä ottamaan ensimmäistä lainaa.