Vivus pikalainaVivus tiedot lyhyesti:

  • Hakijan oltava vähintään 20 vuotias
  • Uutena asiakkaana saat korottoman ja kuluttoman ensilainan!
  • Uutena asiakkaana voit hakea pikalainaa 10-400 euroa
  • Maksuaikaa saat 3-30 vuorokautta
  • Pikalaina netistä 15 minuutissa
  • Nopea ja helppo hakemus
  • Lainapäätös lähes välittömästi

Vivus yhteenveto

Vivus myöntää pikalainaa netistä, jota uudet asiakkaat voivat hakea 10-400 euroa. Vanhat asiakkaat voivat hakea pikalainaa 10-2010 euroa. Maksuajaksi hakija voi valita 3-30 vuorokautta. Maksuaika vaikuttaa lainan korkoihin, joten mitä lyhyemmän maksuajan hakija valitsee, sitä vähemmän lainalle kertyy kuluja.

Vivus myöntää uusille asiakkaille pikalainaa 10-400 euroa, josta ei tarvitse maksaa lainkaan korkoa tai kuluja. Maksat takaisin siis vain sen mitä lainaat.

lainanhakunappiKenelle Vivus myöntää lainaa netistä?

Hakijan tulee olla vähintään 20 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää, muuten hakemus hylätään automaattisesti.

Hakija tarvitsee myös omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, joita käytetään palveluun tunnistautumisessa. Hakijalla tulee olla myös tarvittavan hyvät tulot. Tulotiedot voi varmistaa hakemuksen yhteydessä helposti käyttämällä Instator-palvelua, joka tarkistaa tulotietosi automaattisesti, eikä välitä tietojasi kenellekkään. Toimenpide on täysin automaattinen, eikä kukaan pääse näkemään pankkitietojasi.

Ilmainen ensilaina

Jos olet uusi asiakas, myöntää Vivus sinulle ilmaisena ensilainana jopa 400 euroa. Maksuajaksi voit valita 3-30 vuorokautta. Lainallesi ei lisätä ollenkaan korkoja tai kuluja, joten maksat takaisin vain sen mitä lainaat.

Tämä tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille. Vanhat asiakkaat voivat hakea pikalainaa 10-2010 euroa.

Kuinka nopeasti saan lainaa netistä?

Vivuksen kautta pikalainan saaminen on todella nopeaa. Yleisesti pikalaina on hakijan tilillä noin 15 minuutissa hakemuksen hyväksymisen jälkeen.

Kun teet hakemuksen, saat lainapäätöksen lähes välittömästi. Jos lainapäätös on hyväksytty, siirtää Vivus lainan tilillesi välittömästi. Jos haet lainaa silloin, kun lainapalvelu on kiinni, siirretään laina tilillesi heti seuraavana aamuna, kun lainapalvelu taas aukeaa.

Kuinka haen pikalainaa?

Tee hakemus Vivuksen verkkosivuilla olevalla hakemuksella. Tarvitset tässä kohtaa omia verkkopankkitunnuksiasi, joilla tunnistaudutaan lainapalveluun.

Voit hakemuksen yhteydessä käyttää Instator-palvelua tulotietojesi varmistamiseen. Siihen kirjaudutaan omilla verkkopankkitunnuksilla, jolloin se automaattisesti tarkistaa tietosi. Kukaan muu ei pääse näkemään sinun tietojasi. Tämä kestää yleensä noin muutaman minuutin ja nopeuttaa huomattavasti lainan saamista. Muussa tapauksessa voit joutua lähettämään kopion palkkakuitistasi joko perinteisesti postilla tai sähköpostilla. Tällöin lainan saaminenkin kestää kauemmin.

lainanhakunappi

Vivus asiakaspalvelu

Arkisin 7 – 23,
Lauantaisin 10 – 18
Sunnuntaisin 10 – 14
Lainapalvelu: Joka päivä 7 – 23
Puhelinnumero: 0600 550 750 (0.76,-/min + mpm/pvm)
asiakaspalvelu@vivus.fi

Vivus yhteystiedot

4finance Oy
Mikonkatu 15 A,
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2257545-4

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply