Laina.fi Joustoluotto

Laina.fi lainapalvelusta saat joustavaa lainaa netistä jopa 5000 euroa

Laina.fi - lainaa netistä nopeastiLaina.fi joustoluoton tiedot:

  • Ikäraja joustolainalle on 20 vuotta
  • Joustoluoton suuruus jopa 5000 euroa
  • Takaisinmaksu kätevästi kuukausierissä
  • Voit käyttää lainaa juuri sen verran kuin tarvitset
  • Maksat vain siitä mitä käytät
  • Et tarvitse lainalle takaajia tai vakuuksia
  • Lainapäätöksen saat nopeasti
  • Joustoluoton avaaminen ei maksa mitään

Laina.fi joustoluotto

Laina.fi lainapalvelusta saat joustavaa lainaa netistä helposti ja nopeasti. Saat käyttöösi jopa 5000 euron joustoluoton, josta voit käyttää lainaa juuri sen verran kuin tarvitset. Sinun ei siis tarvitse käyttää koko summaa, vaan voit nostaa lainaa vaikka vain 100 euroa.

Maksat ainoastaan siitä, mitä nostat omalle tilille. Jos et siis nosta lainaa, tai maksat käyttämäsi lainan kokonaisuudessaan takaisin, ei sinulle kerry mitään maksettavaakaan.

Joustoluotto on joustava vaihtoehto muille lainoille, sillä sinun tarvitsee tehdä vain yksi hakemus. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen, on laina aina käytettävissäsi. Koska tahansa tarvitsetkin lainaa, saat nopeasti nostettua sitä omalta joustoluotoltasi.

lainanhakunappiKuka voi saada Laina.fi joustoluottoa?

Voit saada joustoluoton käyttöösi, jos olet 20-75 vuotias Suomen kansalainen, joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Maksuhäiriömerkintä on aina este lainan saannille. Luottotiedot tarkistetaan automaattisesti jokaisen hakijan kohdalla.

Sinulla tulee myös olla riittävät tulot, jotka tulee todistaa lähettämällä esim. kopio palkkakuitista hakemuksen yhteydessä. Näin varmistutaan hakijan takaisinmaksukyvystä.

Kuinka paljon lainaa voi saada?

Laina.fi käsittelee hakemukset aina yksityiskohtaisesti ja joustoluoton suuruus määräytyy heidän päätöksen mukaan.

Voit saada joko 2100, 3000, 4000 tai 5000 euron joustoluoton, josta voit nostaa lainaa netistä sitten oman tarpeesi mukaan.

Kuinka nopeasti saan lainaa netistä?

Kun teet hakemuksen, saat alustavan lainapäätöksen lähes välittömästi.

Laina.fi käsittelee hakemuksia aukioloaikana ma-pe klo 7-22 ja la-su 9-21. Sinulta voidaan tässä vaiheessa pyytää kopiota palkkakuitista tai muista tuloista, jos et toimittanut niitä hakemuksen yhteydessä.

Jos teet hakemuksen silloin kun lainapalvelu on kiinni, käsittelee Laina.fi hakemuksesi heti seuraavana aamuna.

Koska saan nostettua lainaa tilille?

Kun olet tehnyt lainahakemuksen ja saanut hyväksytyn lainapäätöksen, voit nostaa lainaa tilille juuri sen verran kuin tarvitset.

Laina siirretään hakijan tilille Laina.fi palvelun aukioloaikana. Laina siirtyy reaaliaikaisesti hakijan tilille seuraaviin pankkeihin: Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Säästöpankki, Aktia, Ålandsbanken, Handelsbanken, Tapiola Pankki, S-Pankki tai Paikallisosuuspankit.