Everyday tarjoaa 2000 euron joustoluottoa netistä

Everyday 2000 joustoluotto netistäEveryday lainapalvelun tiedot:

  • Ikäraja joustoluotolle on 21 vuotta
  • Joustoluoton suuruus 2000 euroa
  • Voit tehdä juuri sellaisia nostoja kuin haluat
  • Voit tehdä nostoja myös juuri silloin kun lainaa tarvitset
  • Noston suuruus voi olla 20-2000 euroa
  • Takaisinmaksu onnistuu kätevästi kuukausierissä
  • Saat lainaa netistä nopeasti ja helposti
  • Luottotilin avaaminen ei maksa sinulle mitään

Everyday joustoluotto

Voit hakea Everyday joustoluottoa helposti ja nopeasti netistä. Yhdellä hakemuksella saat käyttöösi 2000 euroa, jota voit käyttää oman tarpeesi mukaan. Voit tehdä juuri sen kokoisia nostoja kuin tarvitset, ja milloin tarvitset. Kun lainan tarve yllättää, saat nostettua omalta luottotililtä lainaa tilille jopa 15 minuutissa.

Kaikki tämä onnistuu vain yhdellä hakemuksella. Sinun ei siis tarvitse tehdä uusia hakemuksia joka kerta kun tarvitset lainaa netistä. Tee hakemus Everydayn verkkosivuilla ja saat lainapäätöksen lähes välittömästi.

lainanhakunappiKuka voi hakea joustoluottoa Everydaylta

Hakijan tulee olla täyttänyt vähintään 21 vuotta. Hakijalla tulee olla myös vakituinen osoite Suomessa. Luottotiedot tarkistetaan aina hakemuksen yhteydessä jokaiselta hakijalta, joten maksuhäiriömerkintä on aina este lainan saannille.

Kuinka paljon saan joustoluottoa

Hakijalle myönnetään aina 2000 joustoluotto käyttöön. Tästä hakija voi itse käyttää juuri sen verran kuin tarvitsee. Hakijalle kertyy kuluja vain siitä summasta, minkä hän nostaa omalle tililleen. Jos et siis nosta lainaa tilille, tai olet maksanut aiemmin nostetun lainan kokonaisuudessaan takaisin, ei sinulle myöskään kerry mitään maksettavaa.

Milloin voin nostaa lainaa tilille?

Everyday käsittelee hakemuksia, sekä maksaa hyväksyttyjä nostoja asiakkaiden tilille päivittäin klo 8-22 välisenä aikana. Voit siis nostaa tuolla aika välillä lainaa tilille, jolloin se siirretään tilillesi noin 15 minuutin kuluessa. Muuna aikana tehdyt nostot siirretään asiakkaan tilille heti seuraavana aamuna klo 8.00.

Miten joustoluottoa maksetaan takaisin?

Käytettyä lainaa voi maksaa takaisin kätevästi kuukausierissä tai halutessasi voit maksaa myös koko lainan kerralla takaisin, tai jotain siltä väliltä. Voit itse helposti vaikuttaa siihen paljonko maksat lainaa takaisin, kunhan maksat vähintään vaaditun minimilyhennyksen kuukaudessa,

Minimilyhennys kuukaudessa riippuu käytetystä lainan määrästä. Jos et siis ole nostanut lainaa tilillesi, et myöskään joudu maksamaan mitään. Muussa tapauksessa minimilyhennys on 20% käytetystä luoton määrästä. Kuitenkin vähintään 20 euroa.

Laskun saat halutessasi joko sähköpostiin, e-laskuna tai NetPostiin. Näet myös kaikki laskusi ja luottotilanteesi kun kirjaudut Everydayn verkkosivuille.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply