Credit24 – Edullinen joustoluotto jopa 3000 euroa

Joustoluotto netistä - Credit24Credit24 tiedot lyhyesti:

  • Ikäraja 19 vuotta
  • Joustoluoton suuruus jopa 3000 euroa
  • Yksi markkinoiden edullisimmista lainoista
  • Hae nopeasti ja helposti lainaa netistä
  • Saat lainapäätöksen lähes välittömästi
  • Pienet kuukausierät
  • Kulut keskimäärin alle 5 kuukaudessa

Credit24 yhteenveto

Yksi markkinoiden edullisimmista lainoista on Credit24:n joustoluotto. Lainassa on todella pienet kuukausierät. Voit kuitenkin maksaa ongelmitta myös suurempia kuukausieriä, mikäli haluat lyhentää lainaa nopeammin.

Hae lainaa netistä Credit24:n verkkosivuilta. Hakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa. Lainapäätöksen saat lähes välittömästi. Lainaa voit nostaa kätevästi netistä tai tekstiviestillä. Lainaa saat tarvittaessa tilillesi 15 minuutissa.

Lainan hakeminen ja luottotilin avaaminen on täysin maksutonta. Et maksa mitään, ellet nosta lainaa tilille. Näin ollen voit avata luottotilin vaikka vain pahan päivän varalle. Silloin saat tarvittaessa lainan nopeasti tilille, sillä sinun ei tarvitse enää täytellä hakemuksia uudestaan.

Kuka voi saada lainaa Credit24-lainapalvelusta?

Hakijan tulee olla täyttänyt vähintään 19 vuotta. Hakijan tulee olla Suomen kansalainen, joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Maksuhäiriömerkintä on aina este lainan saannille ja tämä tarkistetaan jokaisen hakijan kohdalla hakemusta tehdessä.

Tarvitset myös henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, joita käytetään palveluun tunnistautumisessa, sekä myöhemmin tarvittaessa lainapalveluun kirjautuessa.

Kuinka paljon lainaa voi saada?

Credit24:n suurin joustoluotto on tällä hetkellä 3000 euroa. He arvioivat jokaisen hakijan kohdalla, minkä suuruisen luottorajan hänelle voi myöntää.
Voit siis aluksi saada pienemmän luottorajan, mitä hait, mutta voit myöhemmin nostaa sitä. Jos hoidat lainan takaisinmaksun ajallaan, sekä muut lainaan liittyvät asiat moitteettomasti, voidaan luottorajaasi nostaa.

Credit24 ilmoittaa sinulle sitten, kun luottorajan nostaminen on mahdollista. Se tehdään kirjautumalla omilla tunnuksilla heidän verkkosivuille ja hyväksymällä luottorajan nostaminen. Tämä on täysin maksutonta. Voit myös halutessasi jättää luottorajan korottamatta, mikäli sinulla ei ole sille tarvetta.

Kuinka lainaa maksetaan takaisin?

Kun olet käyttänyt lainaa, eli nostanut sitä tilillesi, lyhennät lainaa kuukausittain. Minimilyhennys kuukaudessa määräytyy käytetyn lainan määrän mukaan. Saat laskun aina hyvissä ajoin sähköpostiisi.

Voit koska tahansa maksaa lainaa myös minimilyhennystä suuremman määrän tai maksaa vaikka koko lainan kokonaisuudessaan takaisin ilman lisäkustannuksia.

Kuinka laina haetaan?

Lainaa haetaan aina tekemällä hakemus Credit24:n verkkosivuilla. Täytä hakemus aina huolellisesti ja muista tarkistaa tietosi ennen hakemuksen lähettämistä.

Kun olet hakenut lainaa Credit24:n verkkosivuilta, voit jatkossa tehdä nostoja myös puhelimella.

Hakemuksen tekemistä varten tarvitset omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, joilla suoritetaan lain määräämä tunnistautuminen lainapalveluun. Hakemukseen sinun tulee täyttää perustietosi, joilla lainapalvelu määrittää, voivatko he myöntää lainaa vai ei.

Kun olet tarkistanut hakemuksesi ja lähettänyt sen, saat alustavan luottopäätöksen lähes välittömästi. Joissain tapauksissa lopullinen lainapäätös voi tulla hetki tämän jälkeen.

Mitä jos jättää laskut maksamatta?

Mikäli sinulle tulee ongelmia laskun maksamisessa, suosittelemme ottamaan heti yhteyttä Credit24:n asiakaspalveluun. Heidän kanssa voit sopia lainan takaisinmaksusta.
Asiasta sopiminen on aina järkevämpää, kuin laskun maksamatta jättäminen. Jos laskua ei maksa, kertyy sinulle turhia huomautus- ja korkokuluja. Tietyssä vaiheessa Credit24 voi irtisanoa lainan, jolloin se menee tarvittaessa ulosottoon saakka. Tässä vaiheessa sinulle kertyy huomattavia lisäkuluja. Sinulle voidaan tässä vaiheessa antaa myös maksuhäiriömerkintä, joka voi hankaloittaa lainan saantia tulevaisuudessa.

Maksuhäiriömerkintä hankaloittaa muitakin asioita, kuten vuokra-asunnon saamista. Tästä syystä asiasta kannattaa sopia lainapalvelun kanssa, koska silloin lähes aina pääsee molempia miellyttävään ratkaisuun.