Aasa

Hae Aasalta kulutusluottoa 2000-5000 euroa

Aasa artikkeliAasa tiedot lyhyesti

  • Ikäraja 20 vuotta
  • Voit hakea lainaa netistä 2000-5000 euroa
  • Laina-ajaksi voit valita 6-24 kuukautta
  • Voit hakea lainaa täysin ilman vakuuksia tai takaajia
  • Saat lainapäätöksen lähes välittömästi
  • Nopea ja helppo hakemus
  • Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa

Aasa yhteenveto

Aasa myöntää kulutusluottoja 2000-5000 euron väliltä, täysin ilman vakuuksia tai takaajia. Voit valita lainallesi maksuajaksi 6-24 kuukautta. Aasan kulutusluotto on kertatyyppinen laina, joka tarkoittaa sitä että se maksetaan kerralla tilille. Voit hakea uutta lainaa, kun olet maksanut edellisen lainan kokonaisuudessaan pois.

lainanhakunappiSaat lainapäätöksen suoraan sähköpostiisi. Jos lainahakemus on hyväksytty, voit allekirjoittaa lainasopimuksen nopeasti omilla verkkopankkitunnuksilla. Kun allekirjoitat sopimuksen, silloin vasta sitoudut ottamaan lainan. Allekirjoittamisen jälkeen laina maksetaan yleensä viimeistään seuraavana päivänä ilmoittamallesi tilille.

Kuka voi hakea lainaa Aasalta?

Hakijan tulee olla vähintään 20 vuotias, Suomen kansalainen, joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Tämä tarkoittaa sitä, ettei hakijalla voi olla maksuhäiriömerkintöjä.

Hakijalla tulee olla myös säännölliset tulot. Näin varmistutaan siitä, että hakijalla on varaa maksaa laina takaisin.

Hakija tarvitsee myös henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, joita käytetään palveluun tunnistautumisessa. Näillä tunnuksilla voi myös halutessaan allekirjoittaa lainasopimuksen.

Kuinka nopeasti saan lainaa Aasalta?

Kun teet hakemuksen, käsitellään se yleensä saman päivän aikana. Saat lainapäätöksen sähköpostiisi. Lainapäätöksen ollessa hyväksytty, voit allekirjoittaa sopimuksen heti omilla verkkopankkitunnuksilla. Kun sopimus on allekirjoitettu, maksetaan laina kokonaisuudessaan tilillesi. Riippuen hieman allekirjoittamisen ajankohdasta, saat lainan tilille joko samana päivänä, tai viimeistään seuraavana päivänä.

Milloin lainaa voi hakea?

Voit tehdä hakemuksen Aasan verkkosivuilla koska tahansa. He käsittelevät hakemuksia palvelun aukioloaikana (tiedot alareunassa.) Voit myös tehdä hakemuksen puhelimitse, soittamalla Aasan asiakaspalveluun numeroon 0600 04045.

lainanhakunappiAasan yhteystiedot

Aasa Oy
Konalantie 6-8 B
00370 Helsinki

Asiakaspalvelu

Avoinna arkisin klo 09:00 – 17:00
Sähköposti: asiakaspalvelu@aasa.fi
Puhelin: 0600 04045

Puheluhinnat Suomesta suomalaisten operaattoreiden liittymistä soitettaessa:
0,96 €/min + pvm/mpm

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply